Suusatamise ennustusvõistluse võitis Lemmi Pihel

Suusatamise ennustusvõistlus koosnes 20 küsimusest. Juhul kui mitu ennustajat kogus võrdse arvu punkte, sai määravaks lisaküsimuse ennustamine.

Tšehhimaal Liberecis toimunud põhjasuusalade maailmameistrivõistlused kujunesid Eesti jaoks väga edukaks, kuid meie ennustajatel hästi ei läinud, sest rohkem eksiti kui täppi pandi. Näiteks Andrus Veerpalu võitu uskus ainult 3 ennustajat, enamus pakkus teda esikümne lõppu.

Jaak Mae 5. kohta oli ka vähe ära mainitud, enamus pakkusid teda teise kümne algusesse. Paljud uskusid, et kolm meessprinterit jõuab veerandfinaali kahe asemel ning edukaimaks osutub Peeter Kümmel.

Kahevõistlejatest kõrgeima koha saanud Aldo Leetojat olid vähesed ära maininud. Kahekordset maailmameistrit Petter Northugi oli 50 km maratonis võitjaks pakutud vaid 2 talongil. Suusahüpete küsimuste eest said punkte vähesed õnnelikud ning ühelgi talongil polnud Jaapani meeskondliku kahevõistluse võitu ära märgitud.

Punktide kokkulöömisel osutus võitjaks 23 punktiga 40 võimalikust Lemmi Pihel, kes saab auhinnaks Oma Saare kolme kuu tellimuse. Teise koha sai vaid punkti vähem kogunud Janek Eslon, kellele kuulub lehe kuutellimus.

Võrdselt 20 punkti kogusid 3 ennustajat ning siin saigi määravaks lisaküsimus. Kolmanda koha sai Lea Raamat, temale auhinnaks Oma Saare kruus.

Kokku osales ennustusvõistlusel 52 talongi. Avaldame siinkohal 20 parima ennustaja nimed.


Ennustusvõistluse TOP 20:
1. Lemmi Pihel 23 punkti; 2. Janek Eslon 22; 3. Lea Raamat 20; 4. Lemmi Heero 20; 5. Stenver Matt 20; 6. Aare Tuulik 19; 7. Helmo Pihl 18; 8. Mati Heero 18; 9. Kaido Maripuu 18; 10. Raivo Nurja 18; 11. Udo Nõukas 17; 12. Margus Metshein 17; 13. Margus 16; 14. Eve Ley 16; 15. Toomas Heero 16; 16. Peeter Metshein 16; 17. Margus Vaher 16; 18. Anti Põld 16; 19. Margus Raspel 16; 20. Markus Meri 16.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 48 korda, sh täna 1)