Oma Saar sai Eesti parima kujundusega ajalehe preemia (2)

Reedel Tallinnas toimunud pressipeol anti Oma Saarele üle 2008. aasta parima kujundusega ajalehe tiitel alla 20 000 tiraažiga lehtede seas.

Tunnustusega kaasnes preemia 15 000 krooni ning õigus kasutada lehe päises vastavat märget 2009. aasta jooksul.
Suurema tiraažiga lehtede seas võttis parima kujunduse tiitli Õhtuleht.

Eesti Ajalehtede Liidu (EALL) kujunduskonkursi žürii annab traditsiooniliselt igal aastal parima kujundusega lehe tiitli kahele lehele, lisaks kuld- ja hõbeauhindu erinevate külgede ja kujunduselementide eest. Kokku jagas žürii välja erinevaid auhindu üheksale lehele. Konkursil osales 19 ajalehte.

Kujunduskonkursi žüriisse kuulunud meediaekspert Tiit Hennoste ütles Oma Saarele, et saarlaste lehe võidu võtmeks oli see, et leht on edasi arenenud. Hennoste märkis, et Oma Saar on eelmistel aastatel kujunduse kohta tehtud märkustest õppust võtnud ning paremuse poole liikunud.

Saarlastele anti pressipeol üle veel teinegi auhind. Maakondlike lehtede olemuslugude kategoorias võidutses Meie Maa ajakirjanik Heli Salong, kes teenis võidu loo “Pingevaba elu ehk kuidas me mere äärest voolu toomas käisime” eest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)