Ametikoolis selgusid teeninduserialade parimad (3)

Ametikoolis selgusid teeninduserialade parimad

 

Kuressaare ametikoolis teisipäeval korraldatud teeninduserialade võistluspäeval selgusid kooli parimad erialatundjad ja -oskajad korraga paljudel võistlusaladel – sarnaselt sügisesele AEHT konverentsile.

Kokku võttis võistlustest osa ligi sada õpilast, mis on umbes kolmandik kõikidest teeninduserialade osakonna õppijatest. Kõige arvukamalt olid esindatud juuksurid, kelle 17 õpilasega rühmast võistles 15. Kaks kõrvalejäänut olid haiged.

Lisaks võistlusülesannete lahendamisele õppeköögis, hotellis, pagaritöökojas ja juuksurisalongis oli päev täis loenguid, võistlustööde ettekandeid ja šõusid.

Võistlemas olid nii esmakursuslased, kes ei peljanud kogenumate vanematel kursustel õppijatega mõõtu võtta, kui ka värsked vilistlased. Võistluspäeva lõpetas rahvarohke lõpu- ja auhinnatseremoonia kooli aulas, kus oma kaasõpilaste edule häälekalt kaasa elati.
Eelmistel aastatel on kõik erialavõistlused korraldatud eri päevadel.

Koolisiseste võistluste parimad
Majutusteenindus – Kaisa Kuusk, Kaisa Kärgenberg; kokk – Heldur Hillak; hotelliteenindus – Marii Ennemuist, Elina Protsin; pagar – Mari Rahula, Tõnis Tollimägi; kondiiter – Heret Kerson, Lii Põld; Juuksur – Evelin Mitt; restoraniteenindus – Siim Loog; turismikorraldus – Aire Lossmann, Marina Grigorjeva, Sigrid Tammeleht.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 126 korda, sh täna 1)