Kuressaare gümnaasium korraldas parimate paraadi (1)

Kuressaare gümnaasium korraldas parimate paraadi

KAKS JA POOL TUNDI KONTSERTI: Parimate tegijate paraadil astus üles ka Tuuli Rand.

Pühapäeval sai linnateatris taas näha ja kuulata kahe ja poole tunni jooksul Kuressaare gümnaasiumi paremaid lauljaid, etlejaid, tantsijaid ja võimlejaid.

Kontserdi kava koosnes nii algklassi, põhikooli kui ka gümnaasiumi õpilaste etteastetest. Lavale astusid erinevatel konkurssidel parimate sekka jõudnud. Muuhulgas võis publik nautida ka üleriigilise solistide konkursi grand prix’ võitja Kristel Aaslaidi võidulaulu ning sama ürituse duettide kategoorias kolmanda koha saanud Kaia Oidekivi ja Sass Pääski esinemist.

“Galakontsert ongi Kuressaare gümnaasiumi parimate tegijate paraad,” kirjeldas ürituse korraldaja Laine Lehto selle olemust.
Galakontsert on KG-s traditsiooniks kujunenud ning tänavune oli juba seitsmes.

“Ludmilla Toon korraldas kunagi siinsamas linnateatris kontserdisarja ning otsis koole ja koostööpartnereid, kes teeksid sellise pika, galakontserdi vormis kontserdi. Tema idee see alguses oli, “ rääkis Lehto ürituse sünnist. Algul tehti koostööd, kuid hiljem kujunes sellest välja KG oma projekt, millega hakkas tegelema Laine Lehto.

Kristi Kandima, Kertu Olesk

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 55 korda, sh täna 1)