Mustjalas tõsteti sangpommi (5)

Saaremaa valdade XVII talimängude sangpommi- ja kabevõistlused peeti Mustjala kooli aulas ja spordisaalis.

Sangpommivõistlused toimusid kaheksas kehakaalus. Noormeeste (1993 ja nooremad) kehakaalus kuni 75 kg võitis 53 punktiga Magnus Kolla Mustjalast, talle järgnes Märt Aulik (35 p) Leisist. Noormeeste kehakaalus +75 kg oli kõige kõvem ja ainsam võistleja Meigo Kaare (81,5 p) Kaarmalt.

Meeste arvestuses võitis kehakaalus kuni 65 kg Alo Kauber (71 p) Mustjalast. Kehakaalus kuni 70 kg võitis Ago Kokk (89 p) Kaarmalt. Kuni 80 kg võitis spordiala üks parematest Tanel Kukk 157 punktiga Kaarmalt. Kehakaalus kuni 90 kg saavutas esikoha Kärla valla mees Aron Põld (93 p).

100-kiloste meeste hulgas võitis Kärla esindaja Rait Luks (91,5 p). Kõige raskemate meeste arvestuses võitis ülekaalukalt kuldmedali korraldajate parim esindaja Rainer Raaper (131 p). Valdade sangpommivõistluste üldarvestuses võitis karika Mustjala vald, teine oli Kaarma vald (spordijuht Rein Orn) ja kolmas Kärla vald (spordijuht Raivo Uus).

Valdade kabevõistlustel võitis karika 21 punktiga Salme valla võistkond koosseisus Annika Juhandi, Ahti Lepp, Aare Mõlder, Jaanus Vallaste; spordijuht Imbi Arge. Hõbemedalid võtsid 18 punktiga Pihtla valla kabetajad Sirje Antsaar, Jüri Kaev, Jaanus Kiil, Paul Antsaar; spordijuht Aare Lõhmus.

Pronksid läksid 16 punktiga Kaarma valla võistkonnale koosseisus Ülle Rahula, Jüri Janson, Eldur Torn ja Harri Tõnn. Medalid ja diplomid pani välja Saaremaa valdade spordiliit.

Kalle Kolter

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 47 korda, sh täna 1)