FC Kuressaare loodab kodumängud siiski kodus pidada (3)

Kuressaare kunstmuruväljak, millel Eesti jalgpalli meistriliigas nädala pärast mänge alustav FC Kuressaare jalgpallimeeskond planeeris pidada varakevadised kodumängud, jäi kehva seisukorra tõttu ilma meistriliiga litsentsist. See tähendab, et meeskonda kummitab oht pidada mänge hoopis Tallinnas Sportland Arenal.

Klubi president Priit Penu ütles Oma Saarele, et praegu käib töö siiski selle nimel, et ainsa märtsikuise kodumängu Narva Transiga saaks ära vahetada ning planeeritud kodumäng hiljem Kuressaares ära pidada. “Teeme kõik selle nimel, et kodumängude arv jääks samaks,” ütles Penu. Aprillikuus saaks Penu sõnul Kuressaare linnastaadionit juba kasutada.

Penu märkis, et peamine argument on väljaku kehv olukord. “Kunstmuru on moraalselt vananenud,” ütles Penu, lisades, et tänapäeval on muru kvaliteet mujal kõvasti edasi arenenud. Oma osa muru kehvas olukorras on Penu arvates ka sellel, et väljakul pole siiani ümber aeda ning mängima saab tulla igaüks. Nii intensiivne väljaku kasutamine kulutab muru kiiresti.

Penu arvates määras lisaks muru kehvale olukorrale litsentsist ilma jäämise ka korralike tribüünide ning normaalsete olmeruumide puudumine.
Klubi presidendi sõnul on uue muru lootus aastaks 2010.
Meistriliiga esimese kohtumise peab FC Kuressaare 7. märtsil Tallinnas valitseva meistri FC Tallinna Levadiaga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 30 korda, sh täna 1)