Vallajuhid õpetasid lapsi

Esmaspäeval astus Kaarma koolis ühiskonnaõpetuse tunnis õpetajana klassi ette vallavanem Ülo Vevers.

Lisaks vallavanemale andsid samal päeval Kaarma koolis “Tagasi kooli” projekti raames tunde ka teised lastele tuntud inimesed. Muusikatunni viis läbi haridus- ja kultuurinõunik Rein Orn, matemaatikas jagas õpilastele oma kogemusi Kaarma ehituse peaspetsialist Peeter Arikas.

Loodusteadust tutvustas Vilma Viljus ning oma tarkusi käisid jagamas ka ettevõtjad Ea ja Stephen Greenwood. “Mul on hea meel, et nad tulid siia lastele oma kogemusi jagama,” ütles direktor Riina Piterskihh, lisades, et on hea, kui erinevate elukutsete esindajad räägivad lastele oma kogemustest, kuidas neil on koolitarkust vaja läinud elus, töös ja ettevõtmistes.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)