Kuressaare aitas kaasa terviseradade rekordile (1)

Eesti terviseradadel püstitati kõigi aegade osalusrekord. Seda nii osalejate arvu kui ka kogutud kilomeetrite osas. Vabariigi sünnipäeval toimunud Eesti terviseradade rekordiüritusel fikseeris oma panuse 11 424 suusatamisest ja kehalisest liikumisest lugu pidavat inimest.

Registreeritud tervisekilomeetrite arvuks saadi kokku 93 186,7 km. Seatud suur eesmärk on kuhjaga täidetud. Õnnestunud ürituse käigus tegime ühiselt kõvasti üle kahe tiiru ümber maakera. Rohkearvulise suusa- ja spordirahva panustest anti teada Eestimaa 69 looduslikust sportimiskohast.
Oma panuse rekordi püstitamisse andsid ka Kuressaare tervisesportlased. Linna tervisespordisarja “Liikudes tervemaks” suusapäeval oli Kuressaare tervisepargis 4 tunni jooksul kokku 184 osalejat, kes läbisid kas suusatades, joostes, jalutades või ka kelgutades kokku 1048 tervisekilomeetrit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)