Vabariigi sünnipäevapidu Orissaare kultuurimajas

Vabariigi sünnipäevapidu Orissaare kultuurimajas

TÄNUKIRI OLÜMPIALASELE: Valla volikogu esimees Evi Männik väga tublile sportlasele Kaie Kandile tänukirja üle andmas.

Orissaarlastele pakkusid Eesti Vabariigi sünnipäeva eelõhtul külakosti esinejad pealinnast. Meie kontsertaktuse alguses kõlanud Eesti hümn, mida aitasid laulda Aare Saal ja Valentina Talumaa, kõlas suursuguselt ja sünnipäevale vääriliselt.

Ikka ja alati on aktusel meeles peetud oma valla tublisid tegijaid. Seekord andsid vallavolikogu esimees Evi Männik ja vallavanem Raimu Aardam tänukirjad kõige sportlikumale perele, kelleks osutus perekond Room, valla spordihingele Milvi Vissile, meie väga tublile olümpialasele Kaie Kandile ja vaprale elupäästjale Peeter Kiirendile.

Aplaus meie tublidele ja saali täitiski hingekosutav operetimuusika. Kõlasid duetid ja soolonumbrid erinevatest operettidest, vahele lustakad tšaardašid ja vahelugemised. Saatemuusikat tegi ansambel Evergreen kooseisus Toomas Bubert (viiul), Vambo Pikknurm (tšello), Piia Paemurru (klaver).
Pikad aplausid ei tahtnud lõppeda, meie publik oli väga tänulik ning ootame uusi ja toredaid kohtumisi!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 69 korda, sh täna 1)