Linnavalitsus keeldus taksofirmadel üüri alandamast (2)

Kuressaare linnavalitsus saatis kahele taksoettevõttele kirja, milles keeldus vastu tulemast nende soovile alandada taksopeatuste üüri.

“Hetkel me ei pea põhjendatuks taksopeatuste üürist loobuda, seda enam et taotluse on esitanud vaid kaks taksojuhte ühendavat ühendust [Kuressaare Taksojuhtide Ühing ja Saare Takso OÜ],” ütles Oma Saarele Kuressaare abilinnapea Kalle Koov.

Tema sõnul ei taotle rendihindade ja peatuste jaotuse muutmist MTÜ Arensburg Takso. “Aga kui me seda ühepoolselt teeme, nõuavad ka nemad endale näiteks Tallinna tn 14 esiseid taksokohti,” ennustas Koov.

Kuressaare Taksojuhtide Ühing soovis linnavalitsuselt ühe Lossi tänaval asuva ootekoha üürihinna vähendamist. Linnavalitsus teatas vastuseks, et pole sellega nõus, ja pakkus, et soovi korral võivad taksojuhid üürilepingu ennetähtaegselt lõpetada, teatades sellest üks kuu kirjalikult ette.

Sama sõnumiga kostitas linnavalitsus OÜ-d Saare Takso, kellel on pealegi linna ees tekkinud enam kui 56 000-kroonine üüri- ja viivisevõlg. Võla likvideerimise tähtaeg on 31. märts.

Linnavalitsus lisas, et kaalub Saare Taksoga üürilepingu ühepoolset ülesütlemist. Seda just üürivõla tõttu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 21 korda, sh täna 1)