Politsei otsib kadunud meest

Politsei otsib kadunud meest

 

Politsei ootab teateid ligi kuu aega tagasi Kaarma vallast Astest kaduma läinud Tõnu kohta.

“23. jaanuaril läks Tõnu naabriperesse juukselõikusmasinat ära viima, andis selle üle ja samal õhtul kella18.30 paiku nähti teda Aste bussipeatuses,” rääkis Oma Saarele Tõnu ema. “Pärast seda pole teda keegi näinud.”

Politsei teatel on kontrollitud kõiki võimalikke kohti, kus mees viibida võiks, kuid otsimine on lõppenud tulemusteta. Nüüd palub politsei kõigil, kes on pildil olevat 39-aastast meest näinud, sellest teada anda telefonil 110.

Tõnu on umbes 180 cm pikk, kandis kodust lahkudes sinist jopet, mille kapuutsi ääristab hall karv. Jalas olid tal teksapüksid ja tumedad spordijalatsid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)