Viirusnakkuste leviku kasv Saaremaal peatus

Möödunud nädalal peatus Saaremaal aasta algusest tõusutrendi näidanud viirushaigustesse nakatunute arv.

Tervisekaitseinspektsiooni Saaremaa osakonna juhataja Inge Balin ütles Oma Saarele, et perearstidelt saadud info kohaselt registreeriti maakonnas aasta seitsmendal nädalal (9.02–15.02) ägedaid respiratoorseid infektsioone 232, mis on ühe võrra vähem kui nädal varem.

Lapsi oli haigestunute hulgas 107, nädal varem haigestus 124 last.
Endiselt on nakatumise tase kõrge Leisi vallas, kus möödunud nädalal registreeriti 53 haigestumist, nädal varem oli Leisis haigestunuid 30 ja enne seda 12. Inge Balini hinnangul võib loota, et viiruste kõrghetk Leisis on möödas ja haigestumiste arv hakkab langema.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)