Saarlased Eesti karaoketippudeks (6)

Saarlased Eesti karaoketippudeks

KUNINGANNA JA KUNINGAS SAAREMAALT: Eesti karaokekuningannaks laulis end Tallinnas Annika Väälma ja karaokekuninga tiitliga tunnustati Iivo Miili.

Kadi raadio uudistetoimetaja Annika Väälma krooniti teist aastat järjest Eesti karaokekuningannaks ja esmakordselt võitis karaokekuninga tiitli Tesmanis aknapaigaldajana töötav Iivo Miil.

Pühapäeval Tallinnas Kannu kõrtsis FinBaltic King and Queen Karaoke Eesti finaalvoorus võitsid Saaremaa lauljad nii žürii kui ka publiku poolehoiu. 44 lauljast pääses meeste konkurentsis finaali kuus ja naiste arvestuses seitse kõrget tiitlit jahtivat vokalisti. Üheksa aastat karaoket harrastav ja varem bändides laulnud Iivo Miil tuli mullu teiseks, kaotades võitjale vaid ühe punktiga.

2005. aastal esindas Iivo Miil Eestit maailmameistrivõistlustel. Möödunud aastal tuli Miil Balti riikide karaokelauljate konkurentsis teiseks.
“Mõlemad lood läksid hästi. Hinnati ka lavalist liikumist, emotsioone ja üldse etteastet tervikuna. Kõik läks korda,” rääkis Iivo Miil Oma Saarele.

Annika Väälma pidas tänavust võistlust huvitavamaks ja kõrgetasemelisemaks. “Minu närvid pandi proovile. Sellel aastal oli uskumatult palju uusi tegijaid. Eelvoorud toimusid üle Eesti ja see tagas ka osalejate rohkuse,” märkis kuus aastat karaokevõistlustel osalenud Väälma. “Vahepeal oli selline aeg, kus ma olin igavene teine, lõpuks on võidud ka tulnud,” rõõmustas saarlanna.

Mõlemad Saaremaa lauljad esindavad Eestit kahe nädala pärast rahvusvahelisel võistlusel Finbaltic King and Queen Karaoke Sokos Hotell Viru restoranis Merineitsi, kus tänavu konkureerivad viie riigi lauljad. Eestist astuvad üles kolm meest ja kolm naist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 45 korda, sh täna 1)