Lihtne küsimus

Miks on Kuressaare kesklinna tänavad pühkimata kivisodist, mida kasutati libeduse tõrjeks ja mis lõhub jalanõusid?

Vastab Kuressaare Linnamajanduse juhataja Urmas Raik:

Kuressaare Linnamajandus teeb oma lume- ja libedusetõrjet peamiselt soolaga ning kruusasõelmete kasutamist oleme püüdnud vältida. Tean, et seda on visatud nii Ferrumi ette kui ka Holostovi kompleksi ümbrusesse, aga see on ESS-i piirkond ning raske on öelda, miks sealt pole veel koristatud.

Kuid küllap on samas ka ennatlik arvata, et talv läbi on, ehkki sellistel päevadel, kus sulatab, võib niisugune mulje tekkida küll. Öösiti on aga endiselt miinuskraadid ja tänavad libedad ning kui mäletame veel eelmist aastat, sadas lumi maha koguni märtsi keskpaigas.


Kas riigil on olemas konto, kuhu kodanik saaks riigieelarvesse raha kanda, kui keegi tahab majandusraskustes vaevlevat riiki toetada?

Vastab rahandusministeeriumi pressiesindaja Piret Seeman:

Rahandusministeerium tänab siiralt teie poole pöördunud lugejat sooja südame ja soovi eest aidata Eesti riiki. Soovitame tal leida kindel sihtgrupp Eesti vabariigis, nagu näiteks pensionäride ühendused, turvakodud, sihtasutused, huviklubid vms, kellele ta saab raha annetada kõige otsemalt ja sihtotstarbeliselt.

Eestis on küllalt abi vajavaid inimesi, kes tänumeeles selle raha vastu võtavad – sel viisil aitab inimene ühtlasi ka riiki, st meid kõiki.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)