Kaks ohvitseri sai aukõrgendust

Eesti vabariigi president Toomas Hendrik Ilves andis aukõrgendust ka kahele Saaremaa ohvitserile – majoriks sai Kaitseliidu Saaremaa maleva pealik Toomas Luik ja leitnandiks Eesti ohvitseride kogu Saaremaa osakonna esimees Heimar Põld, kes tegutseb Saaremaa kaitseliidus noorteinstruktorina.

“Eks auastme saamine kohustab ning paneb pingutama järgmiste tööalaste ülesannetega,” rääkis Luik Oma Saarele, lisades, et nagu kaitseväes nii on ka kaitseliidus teenistuses olevatel kaitseväelastel range karjäärisüsteem, kus kahe auastme vahel tuleb palju õppida ja ennast arendada.

Heimar Põld, kes on reservohvitseride kogu Saaremaal juhtinud selle loomisest (2003) saati, ütles, et ehkki maakonnas on praegu 24 reservohvitseri, on ohvitseride kogus aktiivseid tegijaid kümme. “See on reservis olevatele ohvitseridele hea võimalus kas või täiendõppeks,” nentis Põld.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)