Elanike arv vähenes jaanuaris 31 inimese võrra

Saare maakonna elanike arv vähenes 2009. aasta jaanuari jooksul 31 võrra ehk 36 059 elanikule.

Suurim langus toimus Torgu vallas, kus elanike arv vähenes seitsme võrra: kolm inimest suri ja neli kolis mujale. Kuue inimese võrra jäi inimesi vähemaks Pihtla vallas ja viie inimese võrra Lümanda vallas.

Kuressaare linna elanike arv vähenes ühe inimese võrra. Kuressaares sündis 12 ja suri 14 inimest. Kuressaarde asus maakonnast elama 18 ja mujalt 14 inimest. Kuressaarest läks maakonda elama 11 ja mujale 20 inimest.

Möödunud aastal vähenes elanike arv Saare maakonnas 248 elaniku võrra. Suurim kaotaja oli Kuressaare linn, kust kolis aasta jooksul minema 110 inimest. Kaarma, Lümanda, Mustjala, Salme ja Ruhnu vald said aga positiivse rände tulemusel elanikke juurde.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)