Pühvliaasta paaristurniir tennises

Pühapäeval oli Kuressaare tennisekeskus naiste päralt, selgitati välja selle aasta esimesed võitjad naiste paarismängus.

Kui hulk aega ei ole naiste tenniseelust midagi kuulda olnud, siis aasta esimese turniiri põhjal julgen loota, et tuleb huvitav ja osavõtjaterohke tenniseaasta. Suur rõõm on ka noortest mängijatest, kes naistele värskendavat ja sportlikku konkurentsi pakuvad.

Mängud toimusid kolmes alagrupis. 1.–3. kohale mängisid alagruppide võitjad ning võitjateks tulid tasavägistes mängudes Aivi Auga – Sille Rantanen, kes alistasid 2. kohale tulnud paari Kristel Gulli – Maie Adrat. 3. kohale mängis end paar Maire Leedo – Larissa Sannik.

Järgmine turniir toimub 22. veebruaril ja siis selgitatakse parim üksikmängus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)