Arvo Kullapere kuulub keskkonnaameti juhtkonda (8)

Keskkonnaameti neljaliikmelises juhtkonnas, mida valiti peadirektorina juhtima Andres Onemar, töötab nüüdsest biosfääri kaitseala nõunikuna seni riikliku looduskaitsekeskuse Saare regiooni asedirektori ametis olnud Arvo Kullapere.

Senine RLK Saare regiooni direktor Tõnu Talvi töötab veebruarist alates keskkonnaameti looduskaitseosakonna looduskaitse bioloogina ja Saaremaa keskkonnateenistust juhtinud Raivo Kallas jätkab keskkonnakasutuse juhtivspetsialistina.

Saaremaa keskkonnateenistuse spetsialistidest ei saanud loodud keskkonnaametis tööd halduse nõunik Slavik Bõstrov, looduskaitse peaspetsialist Mari Koppel-Lepik, veespetsialist Meelis Albert, kalanduse spetsialist Ive Kuningas ja veemajanduse spetsialist Arno Ilves.

Looduskaitsekeskuse töötajaist ei pakutud keskkonnaametis tööd Andi Paasile, Andrus Ausmehele, August Järvelainele, Helgi Veelile ja Ingrid Matile.

Keskkonnateenistuse, riikliku looduskaitsekeskuse ja kiirguskeskuse baasil loodud keskkonnaamet alustas tegevust üleeilsest. Küünlakuust kuulub Saaremaa Hiiu-Lääne-Saare regiooni koosseisu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 86 korda, sh täna 1)