Välkkabes jätkatakse Rein Kirstu juhtimisel

Polnud kahtlust, et pärast Rein Kirstu tagasihoidlikku esinemist maakonna välkkabe meistrivõistluste esimestel turniiridel üritab ta järgmistes “vigade parandust”. See läkski tal suurepäraselt korda. Võitnud nii kolmanda kui neljanda turniiri, tõusis Kirst enne kaht viimast turniiri liidrikohale.

Seitsme osavõtjaga kolmandal turniiril kogus ta 9 punkti 12-st, edestades poole punktiga Paul Antsaart ja Jaan Truud. Neljas oli Heino Tammeaid 6,5 punktiga.

Neljandal turniiril, kus mängis 6 kabetajat, oli Kirstu ülekaal eriti suur. Ta kogus 8,5 punkti 10-st, edestades Truud kahe, Antsaart 2,5 ning taas neljandaks tulnud Tammeaidi nelja punktiga.

Ka kokkuvõttes on eesotsas samad mehed. Kirstul on 33,5, Antsaarel 32,5 ja Truul 31,5 arvestuspunkti. Järgneb juba suurema vahega Tammeaid 22 arvestuspunktiga. Kaks viimast turniiri mängitakse esmaspäeva, 2. veebruari õhtul.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)