Saarlased Võsa Petsile ei kaeba

Reede õhtul Tornimäe rahvamajas toimunud koosviibimisel avanes kokkutulnuile võimalus esitada küsimusi Kanal2 ühe vaadatuma saate “Võsareporter” tegijale Peeter Võsale.

Küsimusele, miks saarlasi tema saadetes nii vähe on olnud, ja kas Saaremaal probleeme polegi, vastas Võsa, et saarlased ei ole teda tõesti kutsunud. “Ehk ei olegi probleeme, siin on vast nii mõistlikud inimesed, et “Võsareporteril” pole vaja sekkuda. Aga kui tunnete vajadust, siis kindlasti kutsuge,” ütles tuntud telemees.

“Saade on lihtsale inimesele lihtsatest asjadest lihtsate sõnadega. Mulle on ette heidetud, et see ei ole ajakirjandus, aga ma olen ikka öelnud, et see on kirjandus.”

Küsimusele, kas saatejuhil on plaanis ka raamat kirjutada, vastas ta muiates, et on selleks veel natuke noor: “Alla 50 eluaasta kirjanik ei olegi õige kirjanik. Lugusid, millest kirjutada, oleks küll, aga need näitan teles ära ja ajan juttu juurde, eks te kirjutage ise,” naeris Võsa.

Peetri sõnul on “Võsareporter” tugeva sotsiaalse värviga saade. “Kui sellest saatest on midagi kasu ja sünnib midagi positiivset, pole ju põhjust solvuda.” Asjad, mida teles ei kannata näidata, jäävadki kaadri taha.
Õhtul pakkusid rahvale meelelahutust ka Tornimäe rahvamaja taidlejad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)