Kuressaare lauamängijad osalevad Talimängude finaalis

Eestimaa XI Talimängude eelturniiril Viljandis esinesid edukalt Kuressaare linna esindanud viieliikmelised kabe-, lauatennise ja malevõistkonnad. Kõigi võistkondade koosseisu kuulus kaks mees-, üks nais- ja kaks noormängijat.

Kõige paremini läks lauatennisistidel, kes saavutasid kaheksa võistkonna konkurentsis esikoha. Olümpiasüsteemis toimunud võistlusel kohtuti pärast kaht võidetud matškohtumist finaalis Viljandiga. Selles kohtumises läks meie võistkond meeste üksikmängudega 2 : 0 juhtima.

Seejärel sai Viljandi naiste ja noorte üksikmängude ning segapaarismängu võitudega omakorda ette 4 : 2. Järgnenud meespaarismängus ning mõlemas meeste üksikmängus olid meie mehed erakordselt pinevates kohtumistes edukad, mis kindlustas üldkokkuvõttes võidu tulemusega 5 : 4. Võistkonnas mängisid Janek Saar, Taivo Esko, Siisike Lehtsi, Marleen Kubits ja Alari Saar.

Kabevõistkondi oli mängima tulnud neli. Meie võistkond võitis esmalt Tõrva 4,5 : 0,5, seejärel Viljandi 4 : 1, kuid kaotas viimases voorus tugevakoosseisulisele saarlaste ammusele konkurendile Paidele 2 : 3. Sellega jäädi Paide järel teiseks. Kabevõistkonda kuulusid Rein Kirst, Meelis Vaher, Inge Roots, Sten Vaher ja Anni Luup.

Ka maletajate esinemisega võib rahule jääda. Viie võistkonna konkurentsis saavutati kolmas koht. Esmalt võideti Viljandit 3 : 2, seejärel kaotati Paidele 2 : 3 ning esikohale tulnud Kiviõlile 1,5 : 3,5, kuid viimases voorus oldi selgelt üle Suure-Jaanist tulemusega 4 : 1. Võistkonnas mängisid Marko Siil, Jüri Janson, Ülle Rahula, Matis Rüütel ja Liisa Uutsalu ning treener Juuno Jalakas.

Kuressaare linna meeste korvpallivõistkond mängis samal ajal alagrupiturniiril Kärdlas, kus saavutas 4. koha ning finaali edasi ei pääsenud. Kuressaaret esindasid Raigo Sooäär, Ivar Piterskihh, Karel Kesküla, Sander Mets, Ats Pildre, Urmo Talistu, Karel Miil, Kaarel Koppel, Arli Saar ja treener Enn Laanemäe.
Eestimaa XI Talimängude finaalvõistlused toimuvad 27. veebruarist 1. märtsini Põlvas.

Lisaks lauamängude võistkondadele soovime välja panna ka murdmaasuusatamise võistkonna. Võistlevad nii noored (1991. a sündinud ning nooremad poisid ja tüdrukud), mehed (1970.–1990. a sünd), naised (1975–1990. a sünd) kui ka naisveteranid kahes grupis (1965–1974 ning 1964. a sünd ja vanemad) ja meesveteranid kahes grupis (1960–1969 ning 1959. a sünd ja vanemad). Kõik suusahuvilised, kes oleksid huvitatud linna võistkonnas võistlemisest, palun võtke ühendust telefonil 50 65 161 Kalev Kütiga.

Juuno Jalakas, Kalev Kütt

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)