Kuressaare jagas spordipreemiaid

Kuressaare jagas spordipreemiaid

 

Traditsiooniliselt kuulutas Kuressaare linn oma uue aasta vastuvõtul välja ka linna eelmise aasta tublimad sportlased, treenerid ning spordiürituse.

Aasta parima sportlase tiitli sai Tiidrek Nurme, kes lisaks Kuressaare linna tiitlile on ka Tartu linna ja Saare maakonna 2008. aasta tunnustatud sportlane. Nurme ise auhinda vastu võtma tulla ei saanud, kuna viibib Keenias jooksulaagris.

Aasta noorsportlase tiitli pälvis jõutõstmises noorte maailmameistriks tulnud Aimar Kuusnõmm, kes samuti ei saanud auhinda kohapeal vastu võtta.

Õhtujuht Ivo Linna kuulutas parima treeneri autasu sisse sõnadega: “Selle treeneri mitmed õpilased on Eesti koondiste kandidaadid, ta on Eesti U-17 poiste koondise treener. Tema juhendatud Saaremaa spordikooli poiste koondis saavutas medalivõidud Eesti noorte karika- ja meistrivõistlustel.
Tema juhendatud Kuressaare võrkpalliklubi Avose meeskond, kes sel aastal alustas hooaega esiliigas, saavutas kokkuvõttes 8. koha.” Aasta treeneriks tunnistati Toomas Jasmin (fotol).

Aasta spordiürituse tiitli omanikuks sai kergejõustikuvõistlus Kuressaare Gala 2008. Võistlust korraldava KJK Saare president Ülo Rekkaro avaldas auhinda vastu võttes lootust, et Kuressaare saab lähiajal korraliku staadioni, kus saaks pidada maha kõrgetasemelise kergejõustikuvõistluse.

Sel aastal vaheaastat pidava Kuressaare Gala kohta märkis Rekkaro, et Kuressaare on spordimaailmas juba tuntud linn. Kõnesid soovidega siia võistlema tulla on tulnud ka piiri tagant, märkis Rekkaro.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)