Tuntud keskkonnainspektor lahkub ametist (4)

Tuntud keskkonnainspektor lahkub ametist

 

Täna lahkub pärast pikaajalist teenistust töölt keskkonnainspektsiooni peainspektor-nõuniku kt Heino Vipp, kes on töötanud ka Saaremaa büroo juhtivinspektorina ning tegelenud peamiselt kalanduse probleemidega.

Vipi sõnul ei ole töölt lahkumine seotud ametialaste põhjustega. “Ma olen 10 aastat tööl olnud ja on isiklikud põhjused. Viimasel ajal on tervisega probleeme ja tuleb aeg maha võtta,” märkis Vipp, kes on püüdnud nii Peipsil röövpüüdjaid kui ka uurinud Saaremaal ebaseaduslikke vähikasvandusi.

Heino Vipp tunnistas, et töö on tal olnud suhteliselt pingeline, näiteks on tihti on tulnud katkestada ka puhkus, meenutades näiteks just suviseid juhtumeid vähkidega.

Siiski ei välistanud Vipp pärast terviseparandamist keskkonnaametnikuna jätkamist. “Seda ei saa välistada,” sõnas teenekas inspektor.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 70 korda, sh täna 1)