Sarivaras mõisteti vangi

Kuressaare kohus karistas sarivarast kaheksa kuu pikkuse reaalse vangistusega. 52-aastane Aivar Saarla varastas tänavu suvel kahel korral rahakoti ja kaks kullast sõrmust.

Süüdistuse järgi sisenes Saarla mullu 27. augustil kella 16.15 ajal Kuressaare päevakeskusse ja varastas sealt kabinetist rahakoti koos dokumentidega, tekitades varalist kahju 1242 krooni.

20. juulil sisenes ta Arensburgi hotellituppa, kust varastas hotellikülastajale kuuluvad kaks kullast sõrmust (väärtusega 3000 krooni). 15. augustil astus mees sisse Kuressaare Vanalinna kohviku personaliruumidesse ja varastas seal olevast seljakotist rahakoti, milles oli 685 krooni sularaha.

Lisaks eelnevale tungis 52-aastane mees tänavu 2. septembril omavoliliselt OÜ Kodulinna Lokaal ruumidesse.
Aivar Saarla peeti kinni 9. septembril. Teda on varem kriminaalkorras karistatud kümnel korral ja neist viiel korral on tal juba varem tulnud trellide taga olla. Viimati mõisteti Saarla vangi 2007. aasta aprillis.

Asi oli kohtus kokkuleppemenetluses. Kohus kinnitas kokkuleppe ja mõistis vastavalt sellele vanglakaristuse, kuna Saarla on uued kuriteod toime pannud lühikest aega pärast kinnipidamiskohast vabanemist. Mehel tuleb tasuda 6525 krooni sundraha ja hüvitada kannatanuile tekitatud kahju.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 41 korda, sh täna 1)