Lustjala loosis välja piparkoogimajakesed

Lustjala loosis välja piparkoogimajakesed

 

Eile loosisid Kuressaare kuursaalis etenduses “Lossipargi lumelugu” osalenud võimlemisklubi Gymnastica päkapikud (juh Tiiu Haavik) ja värvikaim tegelane kassiisand Mäu need õnnelikud piletiomanikud, kes saavad endale teisel advendipühapäeval valminud piparkoogimajad.

Võidupiletite numbrid on 14, 42, 76 ja 394.
Gymnastica meisterdatud suure piparkoogimaja nr 1 võitis pilet nr 14, Oma Saare toimetajate präänikumaja sai endale pileti nr 42 omanik.

Gymnastica väiksema maja võitis pilet nr 76 ja neljanda majakese, mille olid valmistanud Inimesed Tänavalt, sai endale 394. pileti omanik. Piparkoogimajad saab kätte Lustjala mängumaast TÄNA, kell 14–17. Kokku osales loosimisel 469 piletit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)