FC Kuressaare aastalõputurniiril

Tallinnas toimuval traditsioonilisel aastalõputurniiril saalijalgpallis võistlesid FC Kuressaare U-17 mängijad.

Alagrupi kaotusteta läbinud, võideti Narvat 2 : 1, viigistati Kaleviga 0 : 0, Rakverega 2 : 2 ja hilisema võitja Floraga 1 : 1, penaltiseeria järel pidid saarlased poolfinaalis siiski alla vanduma FC Levadiale. Viigiliselt lõppenud normaalaja järel suutsid tallinlased penaltiseerias 3 : 2 paremad olla. Penaltid otsustasid ka pronksimängu saatuse – 1 : 3 kaotasid saarlased Kiviõli Tamme Autole.

U-17 Eliit mängis koosseisus Rasmus Berens, Stenver Matt, Kaarel Mai, Ott Reinike, Rauno Reiman, Madis Lange, Ilmar Leimann, Thor-wald Kaljo, Sander Seeman, Amor Luup ja Algis Kelder, treenerid Jan Važinski ning Sergei Zamogilnõi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 15 korda, sh täna 1)