Semiir võttis Poolas võidu

Kaheksandat aastat järjest toimunud rahvusvahelisel võistlusel World Dance Week 2008, mida sel aastal peeti 9.–14. detsembrini Poolas Mikolajki linnas, saavutasid Semiiri tantsupoisid kavaga “Nothing” hip-hop-stiilis I koha.

Tüdrukute ja poiste ühine hip-hop-tants jõudis aga finaali ning kokkuvõttes jäädi neljandaks.

“Seal oli väga palju erinevaid tantsukategooriaid, meie võtsime osa ainult hip-hop’ist ja Street Dance Show’st,” rääkis treener Ramon Paukson, lisades, et seekord osaleti nooremate võistlejatega kui tavaliselt.

“Osa tantsijaid oli üldse esimest korda Eestist väljas võistlustel, ning tahtsime seekord ka väiksematele võimaluse anda,” märkis ta.

“Nii meie kui nende jaoks oli see paras proovilepanek, et nad näeksid, mis need suured võistlused üldse on. Meie 50 inimese seas oli poisse 10 ning tüdrukud olid jaotatud alagruppidesse: suuremad tüdrukud, nooremad ja lapsed. Grupid olid moodustatud läbisegi, kõigil erinevad tantsud. Arvasime, et ega me sealt midagi saa, sest konkurents oli tugev, kuid tulemus tuli hea ning lapsed olid väga rahul,” rõõmustas Paukson.

Auhinnaks said tantsijad suure karika, mida saab näha Kuressaare spordihoones.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)