Kabes peeti jõuluturniir

Jõulukiirturniirile kabes tuli osalema kaheksa mängijat. Osavõtjate soliidne väljanägemine ärgitas otsima nende seast “juuniori”, kellel teine juubel veel pidamata. Üks ka leiti – Hain Vaher, kuid temagi jõuab varsti “mehiste meeste” sekka.

Aastase vaheaja järel osales kabevõistlustel Leino Lember, üldse esimest korda tuli maakonna mõõtu kabeturniirile tuntud maadleja Olev Kiirend. Mõlemad pidid seekord “kooliraha” maksma.

Hästi mängis Paul Antsaar, kes loovutas vastastele vaid kaks poolpunkti ja võitis 6 punktiga kindla esikoha. Rein Kirst jäi maha punktiga. Viimase vooru võiduga tõusis kolmandaks Hain Vaher 4,5 punktiga, temast pool punkti jäid maha Jaan Truu ja hea turniiri mänginud Heino Tammeaid.

Sellega on kabeaasta ka läbi, vaid maakonna koondisel seisavad nädalavahetusel veel ees Eesti võistkondlikud meistrivõistlused tavakabes. Uusaasta kiirturniir on kavas mängida 7. jaanuaril.

Jaan Truu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)