Pille Lill korraldab Kuressaares heategevuskontserti

Ooperilaulja Pille Lill koos muusikutest kolleegide ja Saaremaa Poistekooriga esineb pühapäeval, 14. detsembril kell 17 Kuressaare Laurentiuse kirikus heategevuskontserdil, mille tulu läheb loodavasse Kuressaare tervisefondi.

Firma Cramo suures telgis kiriku hoovis teenindab külalisi restoran La Perla. “Tegin 2. detsembril heategevuskontserdi Estonia kontserdisaalis koostöös Tallinna tervisekoalitsiooniga. Selle kontserdi tulust püüame lastele kinkida helkurvestid. Saaremaal on jällegi oma probleemid. Tervisefondi kaudu püüame abivajajaid aidata,” ütles Pille Lill.

Firma Cramo annab kasutada oma telgi ja soojapuhurid, kus La Perla kontserdipublikut teenindab. Ka restorani omanik on lubanud päeva sissetulekust poole annetada loodavale tervisefondile.

Pühapäeval saavad saarlased näha ja kuulda Pille Lille (sopran), Maire Haavat (metsosopran), Mati Kõrtsi (tenor), Oksana Sinkovat (flööt), Piia Paemurdu (klaver) ja Saaremaa Poistekoori Veikko Lehto juhatusel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)