Minijalgpallis alustas võidukalt Salme

Minijalgpallis alustas võidukalt Salme

NAISED ÜRITAVAD: Minijalgpalli meistrivõistlustel osalev naiskond Powerpuff (roosas) suutis küll Smuuli meeskonna vastu võimalusi tekitada, kuid palli värvasse ei saadud.

Nädalavahetusel avalöögi saanud Saaremaa meistrivõistlusi minijalgpallis asus pärast esimest etappi juhtima Salme meeskond, kellel kaitsta eelmise aasta tiitel. Esikohakohtumises alistati FC Kose Glen Põllu väravast 1 : 0.

Üheteistkümne võistkonna osavõtul toimuva neljaetapilise turniiri avalahingust väljus võitjana Salme, kes laupäevasel alagrupiturniiril pääses edasi küll teisena, kuid pühapäeval kellelegi võiduvõimalust ei andnud. FC Lümanda alistati 3 : 1, FSC Tuule 2 : 1 ning finaalis FC Kose 1 : 0.

Salmele alistuma pidanud FC Kose oli samuti alagrupiturniiril jäänud teiseks, kuid pühapäeval võideti 3 : 1 Salme Duublit ja 5 : 0 Futsal Unionit.
Kolmanda-neljanda koha mängus võitis laupäeval oma alagrupi võitnud FSC Tuule 1 : 0 Futsal Unionit.

Teistes kohamängudes alistas FC Lümanda Salme Duubli 2 : 0 ning teenis viienda koha punktid. Esimesel päeval teise alagrupi võitnud Oraaklid ei suutnud pühapäeval head mängu näidata ning nii maanduti esimesel etapil alles seitsmendale kohale, alistades kohamängus 2 : 0 Orissaare.

Sel aastal osaleb turniiril ka FC Kuressaare naiskonna baasil koostatud Powerpuff, kes vastassooga mängides siiski punase laterna rolliga ei leppinud.

Viimasena alagrupist edasi saanutena tuli pühapäeval küll võtta vastu kaotused 0 : 3 Orissaarelt ning 9.–10. koha mängus 0 : 6 Smuuli meeskonnalt, kuid siiski saavutati esimesel etapil eelviimane koht, kuna alagrupist ei pääsenud play-off’i mängima Pallopoikat võistkond.

Minijalgpalli järgmine etapp toimub juba eeloleval nädalavahetusel Kuressaare spordikeskuses.


Seis pärast I etappi:

1. FC Salme, 2. FC Kose, 3. FSC Tuule, 4. Futsal Union, 5. FC Lümanda, 6. Salme Duubel, 7. Oraaklid, 8. Orissaare, 9. Smuul, 10. Powerpuff, 11. Pallopoikat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)