Lühidalt spordist

SWE-7 jätkas kaotusega
Eesti korvpallimeistrivõistluste II liigas palliv SWE-7 kaotas vahegrupi esimeses kohtumises Kohilas sealsele Kohila SK-le 63 : 76. Järgmise kohtumise peab SWE-7 Elion/Corle vastu neljapäeval Tallinnas.

Ujujad püstitasid maakonna rekordeid
Novembri lõpus Tallinnas toimunud Eesti lühiradade meistrivõistlustele pääses viis võistluste ajalimiidi täitnud Saaremaa noorujujat: Mart Mandel, Marten Truu, Helerin Koppel, Kaisa Silluste ja Kadi Maripuu.

Ujuti kaks uut maakonna rekordit. Mart Mandel ületas 50 m seliliujumises Imre Kuusele kuulunud viie aasta taguse rekordi – uus rekord on nüüd 30,48, mis andis Mandelile 19. koha.

Hea oli tema aeg ka 50 m vabaltujumises, kus ta esmakordselt ujus alla 26 sekundi – aeg 25,99 (21. koht). Imre rekordajast jäi puudu ainult 0,21 sekundit.

Helerin Koppel ujus 100 m kompleksis üle Kadi Maripuule kuulunud maakonna rekordi, uus rekordaeg on nüüd 1.14,87 (21. koht). Kadi Maripuule andis 50 m seliliujumise aeg 34,92 16. koha.

Eraldi arvestus oli juunioride vanuseklassis T (sünniaasta 1993–1994) ja P (sünniaasta 1991–1992). Parima koha võistles välja Kaisa Silluste, kes nii 50 m kui 100 m seliliujumises saavutas 8. koha. Marten Truu tuli juunioride vanuseklassis 100 m liblikujumises tubli isikliku rekordiga 1.08,95 12. kohale.

JK Aameraas jätkab võiduta
Eesti saalijalgpalli meistrivõistluste I liigas mängiv JK Aameraas on pärast nelja peetud kohtumist põhi-lõuna tsooni tabelis eelviimasel kohal. Samas on teistel meeskondadel peetud üks või kaks kohtumist vähem.

Viimases kohtumises jäi saarlaste meeskond alla Kiilile 7 : 8. Kokku on seni saadud kolm kaotust ning üks viik. Järgmises kohtumises ollakse järgmisel laupäeval koduväljakul vastamisi JK Tondiga, kes hoiab tabelis teist kohta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)