Õpilased võistlesid nuputamises

26. novembril toimus Kuressaare kultuurikeskuses maakonna 5.–6. ja 7. klasside matemaatikavõistlus “Nuputa”.

Võistlusest võtsid osa 12 kooli (Kuressaare gümnaasium, Saaremaa ühisgümnaasium, Orissaare gümnaasium, Leisi keskkool, Valjala, Kärla, Salme, Lümanda, Muhu, Tornimäe ja Kuressaare põhikool, Kuressaare vanalinna kool) kolme- ja neljaliikmelised võistkonnad.

Parimaiks peastarvutajaiks osutusid 5.–6. klasside arvestuses Marii Keerd (Orissaare gümnaasium) ja Henrika Trave (Kärla PK) ning 7. klasside arvestuses Henri Sink (Saaremaa ühisgümnaasium) ja Marleen Kubits (Kuressaare gümnaasium).

5.–6. klasside võistkondlikud tulemused:
I SÜG-i 1. võistkond (Maria Aarnis, Magnus Kaldjärv, Johannes Rooso, Maria Kristiina Mölder, õpetaja Linda Kuuseok); II Kärla PK (Henrika Trave, Andi Ingalt, Liisbet Antsaar, Hanna Heinsalu , õpetaja Anne Tõru); III SÜG-i 2. võistkond (Pia Lotta Toom, Viviana Vilter, Laura Kaldjärv, Sander Õun, õp Linda Kuuseok).

7. klasside võistkondlikud tulemused:
I Kärla PK (Siim-Sander Trave, Egelin Ellermaa, Kaja Armus, õp Anne Tõru); II Leisi KK (Triine Aavik, Anu Saks, Viljo Vallik, õpetaja Anneli Kandima); III–IV KG 1. võistkond (Riin Nõukas, Kelly Talvistu, Kati Vahter, õpetaja Kelly Erin Uussaar) ja SÜG-i 1. võistkond (Henri Sink, Indrek Viires, Joel Jakob Koel, õpetaja Anu Ausmees).

Meelis Kaubi
Saare maavalitsuse haridus- ja
kultuuriosakond

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)