Saaremaa lauatenniseveteranide koondis Eesti kuues

Läinud laupäeval osales Saaremaa lauatenniseveteranide esindus Eesti spordiveteranide liidu (ESVL) egiidi all toimunud Eesti võistkondlikel meistrivõistlustel, mis sel aastal toimusid Tallinnas Kristiine spordihoones.

Saaremaa alagrupivastasteks olid Tartu, Tallinn II ja Jõgeva võistkond. Saaremaa mängis Tartuga 5 : 5 viiki, kuid kaotatud segapaarismäng andis võidu tartlastele. 2 : 6 kaotus tuli vastu võtta Tallinn II võistkonnalt ning 6 : 4 võit saadi Jõgeva üle.

Mängudes kohtadele 5.–8. võideti esmalt Valga esindus skooriga 6 : 1, seejärel aga kaotati Raplale 3 : 6 ja seega saavutasid Saaremaa lauatenniseveteranid tänavustelt Eesti meistrivõistlustelt kuuenda koha. Esikolmik oli Tallinn I, Tallinn II ja Tartu.

Saaremaa 2008. aasta lauatenniseveteranide koondises võistlesid Tiia Müürisepp (vanuseklass N35-49), Lii Vahter (N50+), Heiki Sullakatko (M35-49), Rainer Soon (M50-59), Ain Parbus (M60-69; kõik Kuressaare lauatenniseklubi Tops) ja Gunnar Raantse (M70+).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)