Kaalis lõhuti infotahvel

Laupäeva hommikul avastas Kaali meteoriidikraatrit vaatama läinud inimene, et kraatri vaateplatvormile paigaldatud infotahvel on pilbasteks pekstud ning tükid kraatrisse visatud. Tegemist oli fotopildiga, mille peal olid peakraater ja kaheksa väiksemat kraatrit, ning piltide kõrval oli tutvustav infotekst.

Millal täpselt vandaalitsemine aset leidis, ei ole hetkel veel teada.
Kaks kuud tagasi tekitasid vandaalid Kaali kraatri ümbrust rüüstades samuti märkimisväärseid kahjustusi.

Toona oli vaateplatvormile tehtud tuli, üks prügikast oli järve puruks visatud, betooni valatud prügikastid olid maa seest välja tiritud, parkla segamini löödud ning üks käru oli ka kadunud. Selle juhtumi suhtes väärteomenetlus veel käib.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)