Rahvastepallis võidutsesid kuressaarlased

Esmaspäeval toimusid Orissaare spordihoones Saare maakonna 4.–5. klasside rahvastepalli võistlused. Osavõtt oli rohkearvuline – tüdrukute võistkondi 6 ja poiste võistkondi 8.

Tüdrukutest saavutas I koha Saaremaa ühisgümnaasiumi võistkond koosseisus Reet Koppel, Maigret Nõgu, Karita Süld, Alice Berens, Kerli Aksalu, Maria Helena Palijenko, Monika Mandel, Maria Pihlak, Eva Haavel, Anna Maria Lember.

II kohale tuli Aste põhikool, mängisid Grete Kokk, Anni Kokk, Lukreezia Kajak, Helina Leppik, Helena Hellermaa, Hanna-Liina Lopp, Marie Rander, Kadri Kirs, Merilin Mänd, Linell Linkman.

III-ks jäid pingelises võistluses Kuressaare vanalinna tüdrukud Marii Magus, Laura Jürisson, Maarja Veide, Marili Pehme, Kristi Häng, Sirel Lember, Carolina Kaldma, Kristella Jakobson, Reelika Meister, Eliise Tiidussalu. 4. koht kuulus Orissaare gümnaasiumile ja 5.–6. kohta jäid jagama Valjala põhikool ja Kuressaare põhikool.

Poistest saavutas I koha KVK võistkond koosseisus Kaarel Ernits, Kaarel Kruuser, Enri Nurmik, Ott Pukk, Tanel Noot, Jakob Saare, Ragnar Kalde, Sander Niit, Harri Õun, Maarek Susaar.

II kohale tuli Kärla põhikooli võistkond – Rassel Käesel, Rolf Käesel, Georg Käesel, Marc Tiirik, Karel Laur, Arne Kirs, Kristover Ludvi, Sten Voojärv, Jakob Naagel, Märt Maidle.

III koht kuulus Valjala põhikooli poistele, mängisid Kauri Päästel, Sander Rattas, Sander Pukk, Edward Jõgi, Silver Sepp, Siim Paomees, Kaupo Rahu, Erik Pukk, Eero Heinsalu, Karl-Sander Mäeots. 4. koha saavutas Leisi keskkool, 5.–6. kohale tulid Orissaare gümnaasium ja SÜG ning 7.–8. kohta jagasid Muhu põhikool ja Kuressaare põhikool.

Parimad mängijad: Valjala PK – Kauri Päästel, Tiina Soots; Kuressaare PK – Danel Tiirats, Marju Viskus; Kärla PK – Karel Laur; OG – Markus Metsala, Gedren Kollo; Muhu PK – Mikk Valk; Leisi KK – Cris-Karlis Lepp; KVK – Kaarel Ernits, Marii Magus; SÜG – Aleksander Sannik, Kerli Aksalu; Aste PK – Helina Leppik.

Tänan võistluste läbiviijaid Ly ja Jüri Linki ja Tiit Uspenskit ning suured tänud kehalise kasvatuse õpetajatele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 81 korda, sh täna 1)