Leisi noortekeskuse uksed on taas avatud

Alates 1. oktoobrist on taas avatud Leisi keskkooli ühiselamu keldri ruumides asuv noortekeskus.

“Seal saab mängida koroonat ja lauamänge, poksida. Lastel on põhihuvi tegeleda värvidega, joonistada ja maalida,” rääkis noortekeskuse loovjuhendaja, koolis kasvatajana töötav Tuuli Kotka, lisades, et aktiivsemad külastajad on just nooremad kunstihuvilised. Praegu on noortekeskuse seintel näitus laste töödest, millest osa on valminud tänavu, osa möödunud aastal.

Keskuses on olemas ka arvuti mängimise jaoks. Internetiühendust siiski ei ole.
“On näha, et huvi lastel koosolemise vastu on, ning tulevikus on meil tahtmine teha koostööd teiste noortekeskustega,” ütles Kotka.

Praegu on kasutusel kaks ruumi, kuid edaspidi on plaanis saada endale ka suuremad ja valgemad ruumid. Noortekeskus on lahti esmaspäevast neljapäevani kell 15.10–18 ja reedel kell 15.10–17 ning jääb avatuks kooliperioodiks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)