Noored judokad edukad

350 osavõtjaga Abloy rahvusvahelisel judoturniiril Keilas võitsid medaleid ka kahe Saaremaa klubi esindajad.

E-vanuseklassis (7.–8.-aastased) oli saarlastest parim kehakaalus kuni 29 kg võistelnud Henri Paomees (Spordiklubi Tõll), kes võitis kõik matšid ipponiga.

Medali said veel Steven Tiirik (Kuressaare Kesklinna Spordiklubi), kes võitis neljast matšist kolm ning teenis sellega pronksmedali. Sama karva autasu sai ka Marcus Põder (KSK). Mergit Suurhans (KSK) oli viies ja Sten Erik Viirmäe (KSK) seitsmes.

D-vanusegrupis teenis viienda koha Erik Juhan Kruusik (KSK), kes võitis viiest kohtumisest kolm. Spordiklubi Tõll maadlejatest sai kuni 42-kg seas Joonas Preedin 5. koha ja kuni 38-kg hulgas oli Kristjan Mäeots samuti viies.

Hannes Kask (KSK) teenis C-vanuseklassis kehakaalus kuni 50 kg viienda koha, kaotades esimese kohtumise, kuid jõudes välja pronksikohtumiseni, kus tuli vastu võtta kaotus.

B-vanuseklassis võistelnud SK Tõllu esindaja Juhan Soon teenis kuni 23-kiloste seas 7. koha ning kuni 27-kiloste konkurentsis said sama klubi judokad Karl Merisalu ja Marken Aksalu vastavalt 6. ja 7. koha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 25 korda, sh täna 1)