Vaheaeg pani huvikeskuse keema

Vaheaeg pani huvikeskuse keema

JÄÄTIS: Maitseb lõpetamisel hea.

Koolivaheaega aitas lastel sisustada ka Kuressaare Smuuli noortekeskus.

Seal korraldatud laagrist võttis osa 26 last ning nii nagu tavaliselt algas laager hommikul ja igal õhtul kell 17 saadeti kõik lapsed koju.

“Esimesel päeval käisime noortega Kaalis,” rääkis noorsootöötaja Lii Vanem, kuidas Smuuli keskuse laager 28. oktoobril algas. “Kõigepealt külastasime meteoriitikamuuseumi, seal kuulsime ka Kaali järve kohta legende, ning päev lõppes ratsutamisega Kõljala talli hobustel.”

Teisel päeval käidi Kuressaare linnuses ning pärast seda vaadati noortekeskuses filmi “Röövlirahnu Martin”.

Kolmandal päeval oli laagrilistel plaanis käsitöö ja sport. “Hommikul õppisime pärlitest ehete tegemist ja pärast lõunat läksime spordikeskusse, kus siis poisid mängisid jalgpalli ja tüdrukud Inglismaa pallimängu, mis sarnaneb korvpallile, ütles noorsootöötaja, lisades, et kahel viimasel päeval olid laagris ka praktikandid Inglismaalt, kes viisidki need sportmängud läbi. “Laager oli huvitav ning põnev,” kinnitas Vanem.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)