Kuressaares avati teine Säästumarket (7)

Kuressaares avati teine Säästumarket

KETI 56. POOD: Kuressaare teine Säästumarket on odavmüügiketi 56. pood ning kolmas uus avatav kauplus kuu aja jooksul.

Eile avas Säästumarketite kett Kuressaares Kihelkonna mnt 3 oma teise kaupluse. Kella kümneks oli kaupluse ukse taha kogunenud juba hulk rahvast, kes uue poega tutvust teha soovis.

Lisaks odavtoidukauplusele hakkavad kaubanduskeskuse rendipindadel tegutsema, elektroonikapood, apteek, lillepood, kalapood ja pitsabaar. Eile avatud kaupluse müügipind on 800 m² ning uues poes saab tööd 11 inimest.

Kuressaare teine Säästumarket on odavmüügiketi 56. pood ning kolmas uus avatav kauplus kuu aja jooksul. Säästumarketite keti direktori Regina Velbergi sõnul on viimane kuu olnud säästumarketitele väga kiire aeg, sest poed lähevad üle uuele kontseptsioonile.

“Oleme viimase kuu jooksul avanud kolm täiesti uut kauplust Põltsamaal, Kohtla-Järvel ja täna Kuressaares,” märkis Velberg eile.
Kõikides uut kontseptsiooni järgivates säästumarketites on senisest suurem tootevalik, muutunud siseilme ja uus kaubamärgi kujundus. Poes on rohkem mugavaid lette ja külmikuid ning vähem kastides ja alustel pakutavaid tooteid.

Kõik Eesti säästumarketid viiakse uuele kontseptsioonile üle aasta jooksul, alates selle aasta oktoobri algusest, ning lisaks on 2009. aasta esimeses pooles plaanis avada veel neli uut säästumarketit.

Säästumarketite kett kuulub Rimi Eesti Food AS-ile ning on Baltimaade jaekaubandusturul esimene odavmüügikaupluste kett. Esimene säästumarket avati 1999. aastal ning jaekaubanduskett annab tööd ca 800 töötajale. Säästumarketite kett on esindatud 27 linnas ja asulas.

Kokku kuulub sellesse ketti 56 kauplust üle Eesti, millest viis on avatud tänavu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 206 korda, sh täna 1)