Novembris valitakse Saarepiiga 2008 (1)

Tänavuse Saarepiiga valimistele oodatakse aktiivseid, positiivseid, enda eest hoolt kandvaid nii vallalisi kui abielus olevaid naisterahvaid vanuses 17–30. Mõõdulinti ega kaalu karta pole vaja, sest korraldajate sõnul teeb igasugused mõõtmised ära omaenda silm.

“Finalistidele, keda saab olema 7–8 tüdrukut, pakutakse sisukat kaht nädalat 10.–21. novembril,” ütles Oma Saarele Saarepiiga peakorraldaja Liis Ojasaar, lisades, et kõigile neile tüdrukuile, kel hea tantsuoskus ja lavaline sära, teeb klubi Diva ettepaneku liituda Diva Girls tantsugrupiga.

“Loomulikult toetame ja abistame neid tüdrukuid, kel soov edasi võistlema minna vabariiklikele missi- või missisevõistlustele,” lausus Ojasaar, kelle sõnul võimaldab kosmeetikasalong Ann oma salongis Saarepiigale aasta tasuta iluhooldust ning ürituse peasponsor, klubi Diva lähetab võitja reisile.
Korraldajad ja klubi Diva loodavad, et Saarepiiga 2008 tiitlivõitja jätkab juba käima lükatud heategevussuunda.

Korraldajate eesmärk ei ole mitte valida ilusat tüdrukut ainult üheks õhtuks, võitja(te) näol võiks olla tegu siiski ka isiksus(t)ega, kel suur tahe midagi head korda saata. Kevadise heategevuskontserdiga soovitakse raha koguda Kuressaare kodutute koerte ja kasside turvakodule.

Saarepiiga 2008 finaal toimub 21. novembril algusega kell 20.00 klubis Diva. Ürituse peakorraldajad on Saarepiiga Koolitus (Liis Ojasaar – organisatoorne töö ja Inge Jalakas – show lavastaja) ja klubi Diva eesotsas klubi juhataja Andres Altrofiga.
Ürituse peasponsor on klubi Diva.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)