Linnaarhitekt paneb volinikud arutama

Linnaarhitekt paneb volinikud arutama

 

Uue linnaarhitekti Hannes Koppeli tulekuga on Kuressaare linna esindusstaadioni ehitamise-renoveerimise küsimus saamas diskussiooni mõõtmeid.

Kui varem võis jääda mulje, et linn ongi vastu võtnud otsuse, et tuleb ehitada uus staadion ja seda Kuressaare gümnaasiumi külje alla, siis nüüd on lootust ka põhjendatud aruteluks. On isegi võimalus, et staadion jääb vana koha peale, nagu näeks arhitekt, ning sinna ümber tekib uus elu.

Seda enam, et volikogus on staadioni uue koha peale ehitamise kindlaid pooldajaid vaid mõni. Enamikul volinikest ei ole veel kindlat seisukohta ning neljapäeval läheb linnaarhitekt volikogusse neile oma visiooni selgitama.

Saab näha, kuidas mõtlevad volinikud staadionist selle nädala lõpuks. Praegu jääb mulje, et nostalgilise alatooniga arutluse all on olnud lihtsalt spordiplats mere ääres.

Uus linnaarhitekt vaatab aga väga läbimõeldult, mis on ühe või teise koha plussid ja miinused ning võimalused ja võimatused ning mida tähendab staadion konkreetsete alade ning linna ja inimeste jaoks laiemalt.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)