Elion lahendas Saare Kaluri probleemi

Sel nädalal tõstis AS Elion Ettevõtted Kuressaares Rohu tn 5 ees asuva probleemse kaevuluugi uue teekattega samale tasapinnale ning nüüd ei voola vesi enam mööda Elioni kaablitorustikku Saare Kaluri peakilbi ruumi.

“Jah, sel nädalal sai asi korda,” kinnitas ka AS-i Saare Kalur juhataja Tiit Sarapuu Oma Saarele.

Septembris olid Kuressaare Rohu tänav 5 kontori töötajad tõsise probleemi ees, sest mööda Elioni kaablitorustikku voolas vihmavesi otse nende elektripeakilbi ruumi.

“Kui suure sajuga on elektripeakilbi ruumi põrandal 20 cm vett, siis see ei ole normaalne,” ütles Tiit Sarapuu oktoobri alguses Oma Saarele, lisades, et vesi voolab kilbiruumi mööda sidekaableid ning see on ohtlik.

Probleem sai alguse pärast seda, kui Rohu tänavale kanalisatsioonitorustikku paigaldati. Pärast neid töid jäi Rohu 5 kontorihoone esiukse vastas asuva Elioni kaablikaevu kaas tee tasapinnast oluliselt allapoole, lisaks on kaevu kaanes ka kaks auku.

Suuremate vihmadega voolas vesi kaablikaevu Rohu 5 hoonega ühendava toru kaudu maja elektrikilbi ruumi.

Saare Kalur tegi Kuressaare linnavalitsusele ka pöördumise, milles palus ohtlik olukord lahendada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)