Laulu- ja tantsupeolised saavad “nänni” tellida

Laulu- ja tantsupeolised saavad “nänni” tellida

LAPSED, LÄHME LAULUPEOLE! Niisugused näevad välja laulupeolistest laste T-särgid.

Rahvakultuuri arendus- ja koolituskeskuse Saare maakonna rahvakultuurispetsialist Krista Lember ootab 20. novembriks laulu- ja tantsupeole esinema sõitjatelt tellimusi särkidele, kottidele, tekkidele, mütsidele, pea-, kaela- ja juuksepaeltele ning teistele meenetele, mille näidistega saab Kuressaares tutvuda. Suveniiride-meenete fotod ja tellimislehed on kollektiivide juhtidele ka elektronpostiga saadetud. Tellijal tuleb vastav ese ise välja osta.

“Tegemist on toredate, ilusate ja praktiliste asjadega, mida hea kanda. Tellimus tuleb vormistada varakult, olenemata sellest, kas üks või teine peole registreerinud kollektiiv sinna pääseb või mitte,” ütles Krista Lember kommentaariks.

Krista Lemberi sõnul läheb suure peo ajal vabamüüki laulu- ja tantsupeo sümboolikaga asju üsna vähe, nii et targem on need nüüd ja kohe ära tellida.

Leho Vool

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)