Poodnik püüdis viinajanus varga otse teolt

Ööl vastu esmaspäeva murti sisse Kärla vallas asuvasse Sõmera kauplusse. Otse teolt tabatud sissemurdja vabandas oma tegu sellega, et tal tekkinud öösel suur suitsunälg ja janu.

Tänu poeomaniku kiirele tegutsemisele tabati varas kohapeal ning materiaalne kahju piirdus vaid katkise akna ja ühe avatud viinapudeliga.

Umbes kahe paiku öösel sai poe omanik Koit Voojärv kõne, et tema kaupluses on mingi liikumine. “Kodu asub mul poest umbes 300 meetri kaugusel ning ma istusin ratta selga ja kihutasin kohale,” rääkis mees, kes jõudis kohale hetkel, kui varas akna kaudu väljus.

Kui Voojärv ta peale valju häälega karjuma hakkas, varas lausa tardus paigale. Poeomaniku sõnutsi põhjendas varas oma käitumist öösel tekkinud suitsuisu ja viinanäljaga. Jutuga “Esita arve ja ma tasun sulle kõik” proovis varas omanikult kaasa nuruda pudeleid, mida ta poest varastada tahtis.

Küsimusele, miks ta päeval poodi ei tule, vastas mees, et tal pole lihtsalt raha. Mees elab Kogula hooldekodus.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)