Maasis sai nautida räppmuusikat

Orissaare vallas said Maasi küla vanas hobusetallis laupäeva õhtul kokku räppmuusikahuvilised.

Räppi pakkusid rahvale praegu Tallinna ülikoolis tudeeriv Orissaare noormees Kristjan Rihvk ehk MC Krick ning hulk nooremaid tegijaid Pärnust, Rakverest, Tartust, Tallinnast, teiste seas näiteks DJ Melkker, Aspiration, Vesipoiss ja Krisostoomus.
Umbes 70 kokkutulnu keskmine vanus jäi 20 eluaasta kanti.

Räpiõhtu ühe korraldaja Tarmo Ruttu sõnul sai idee alguse möödunud suvel toimunud väiksemat sorti peost, kus MC Krick esines. Laupäevast Maasi räpipidu aitasid Tarmol korraldada õde Maigi Ruttu ja Helena Läks. Tegijate mõtted liiguvad juba ka järgmise ürituse suunas, mis saab ehk teoks kevade poole, kui ilmad taas soojemad.

Kella kaheksa paiku alanud üritus lõppes veidi pärast keskööd. Muhu noortejuhendaja Arnek Grubniku muljed olid väga positiivsed. “Eriti tõstaks esile kohalikku esinejat MC Kricki, kelle freestyle tuli väga hästi välja,” lausus Grubnik, lisades, et juba detsembris tahaks taolist ettevõtmist korrata Muhus, kuid pisut rohkemate stiilide esindatusega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)