FC Kuressaare sai Rakvere vastu kohustusliku võidu

Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas palliv FC Kuressaare parandas tunduvalt oma positsioone, alistades Rakvere FC Flora tulemusega 4 : 0.

Tabelis tõusis FC Kuressaare teisele kohale. Meistriliiga koha eest võitlev FC Kuressaare edestab nüüd järgmist kõrgemale tõusu ihkavat meeskonda Paidet 11 punktiga.

Rakveres toimunud mängus läksid saarlased juhtima 35. minutil, kui täpne oli Martti Pukk. Kuue minuti pärast lisas Lauri Mihkelson veel ühe värava ning poolaja lõpuminutil tuli taas täpne löök Pukilt. Minut enne mängu lõpuvilet lõi viimase värava teise poolaja keskel vahetusest sekkunud Tõnu Ilves.

Treener Jan Važinski sõnul ei oleks Kuressaare meeskond saanud Rakverest võiduta lahkuda. “See oli kohustuslik võit,” märkis treener, kelle sõnul alustati mängu küll ettevaatlikult, kuid mängu käigu otsustasid poolaja lõpus tulnud järjestikused tabamused. Važinski lisas, et rakverelased püüdsid küll kogu hingest auväravat lüüa, kuid saarlased suutsid oma värava puhtana hoida.


RAKVERE FC FLORA – FC KURESSAARE 0 : 4 (0 : 3)

Väravad: 35., 45. Pukk, 41. Mihkelson, 89. Ilves

FC Kuressaare: 1-Roland Kütt, 21-Urmas Rajaver, 3-Jaanis Kriska, 5-Märt Kluge (65. 22-Taavi Azarov), 6-Pelle Pohlak, 17-Lauri Mihkelson (57. 24-Kristo Salumaa), 13-Aivo Laul, 25-Sander Viira (73. 23-Amor Luup), 18-Rene Aljas, 9-Martti Pukk (75. 7-Tõnu Ilves), 2-Dmitri Skiperski (69. 11-Andrus Koplimäe).

Varus: 24-Kristo Salumaa, 23-Amor Luup, 11-Andrus Koplimäe, 22-Taavi Azarov, 7-Tõnu Ilves.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)