Kohtunike otsus tõi Sander Laidile MM-l kaotuse

Saarlasest kikkpoksija Sander Laid pidi Itaalias toimuvatel juunioride maailmameistrivõistlustel vastu võtma kaotuse juba esimeses ringis.

Laidi klubitreeneri Olev Väina sõnul tuli kuni 75 kg juunioride klassis poksival Laidil loosi tahtel kokku minna vastasega Kasahstanist. Matšiks kulutati ära kogu aeg, kuid kohtunike häältega läks 2 : 1 võit kasahhile. Vastavalt kikkpoksi reeglitele tähendas see Laidile ka automaatselt turniiri lõppu.

Olev Väin edastas Oma Saarele Laidi arvamuse, et kohtumises jäi tal eelkõige vajaka käte tööst. Jalgade tööga olevat Laid ise rahule jäänud.
Väin lisas, et vaatamata sellele, et koondise treenerid lootsid Laidilt isegi maailmameistriks tulekut, ei saa noormehe esinemist ebaõnnestunuks pidada. “Kikkpoks on nii ettearvamatu ala, et midagi ennustada ei saa,” sõnas Väin.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)