Lühidalt spordist

SWE-7 võitis karikaseeria 51 punktiga

Eesti meeste korvpalli karikavõistluste 1/16 finaali teises kohtumises alistas SWE-7 võõrsil E.A.B.A 96 : 78 ning kindlustas endale edasipääsu 1/8 finaali. Kokku viskasid saarlased kahe mängu peale kokku vastastest 51 punkti enam.

Treener Marko Oolu sõnul sai kõik selgeks juba esimesel poolajal ning nagu taolistes olukordades juhtub, muutus ka mängupilt. Mängueelseid kolmepunktiviskeid suutsid vastased tabada viiest vaid ühe.

Järgmises ringis tuleb saarlastel vastu astuda juba kraad tugevamale vastasele, kelleks on meistriliiga klubi Valga Welg. Meeskondade omavahelisel kokkuleppel mängitakse mõlemad kohtumised järgmisel nädalalõpul Kuressaare Spordikeskuses.

SWE-7 treeneri sõnul ei lähe nad vaatamata sellele, et vastas seisab tunduvalt tugevam meeskond, võitu kergelt käest ära andma. Tema arvates on oluline osa enne mängu SWE-7 poolt visatavatel viiel kolmepunktiviskel, milleks saarlastel kui madalamas liigas mängival meeskonnal reeglite järgi õigus on.

“Oleneb, palju me kolmeseid sisse saame enne mängu. Oluline on, et saaks positiivse emotsiooni pealt minema,” arvas Ool. Samas tuleb SWE-7-l järgmisel nädalal pidada nelja päeva jooksul koguni kolm mängu, kuna neljapäeval kohtutakse meistrivõistluste esiliiga avakohtumises Verendaga.

Hooaja viimase võidupurjetamise võitis Ene

Saaremaa Merispordi Seltsi hooaja viimasel võistlusel “Jäätükkidega võidu” oli parim hooaja lõpus häid sõite näidanud jaht Ene (Kaido Trei). Kahest sõidust koosnenud võiduajamise mõlemad etapid võitnud Enele järgnesid Karina ja Kadri.

Kolmapäevakutel oli parim Sophia

Läbi suve kestnud SMS-i purjetamiskolmapäevakutel oli parim jaht Sophia (kapten Tiit Sarapuu), kes võitis ka eelmisel nädalal peetud viimase osavõistluse. Üheksast etapist koosnenud sarjas järgnesid talle Karina (Margus Hiet) ning Ene (Kaido Trei).

Kokku osales kolmapäevakutel 13 jahti, kellest kõigil üheksal käisid sõitmas Karina, Ene, Zoo ja Mercurius.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)