Kuressaare Linnamajandus jätab joodikud ukse taha

Kuressaare Linnamajanduses on vähenenud kaadri voolavus ja joodikud lahkuvad, teatas ettevõtte juhataja Urmas Raik linnavolikogu ehitus- ja keskkonnakomisjoni viimasel koosolekul.

Kommenteerides volikogu komisjoni protokollis kajastatud sõnu, lausus Raik, et tegelikult pole ettevõttes joodikuid kunagi olnudki, nagu pole olnud erilist tööjõu voolavust. “Pigem on kogu aeg olnud vakantseid töökohti,” kinnitas Raik. “Me ei ole igasuguseid üldse võtnudki, pigem on tehtud väiksema tööjõuga rohkem tööd, kui et oleks kõik kohad täidetud ja seanahka veetud,” lisas ta.

Raiga sõnul on vahel küll töötajatega probleeme olnud, kuid mitte suuri, kedagi joomise pärast vallandatud ei ole. “Alkomeeter on ikka lauasahtlis igaks juhuks ja kui keegi tuleb joomase peaga, siis me teda lihtsalt tööle ei lase,” rääkis Raik. “Siin on selge sott – tehnika on kallis ja meie töö on kogu aeg rahva silma all. Me ei saa seda lubada, et üks joomase peaga mees näiteks reha najal magab.”

Raik tõdes, et Kuressaare on väike linn ning Kuressaare Linnamajandus ei võta omale seda muret, et palkab joomamehe kuulsusega inimesi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 54 korda, sh täna 1)