John Kaju võitis olümpiapurjetajat

John Kaju võitis olümpiapurjetajat

PANI KINNI: John Kaju suutis Pirital võita olümpialast.

Samsung Eesti karika arvestuses peetud Tallinna nädala regati võitis John Kaju Saaremaa Surfiklubist RS:X klassis Pekingi olümpial Eestit esindanud Johannes Ahunit ning võttis sellega regativõidu.

Esimesel päeval peetud kahes sõidus oli Kaju Ahuni järel teine, kuid peale tuulevaikuse tõttu ära jäetud teise päeva sõite suutis Kaju kolmandal päeval võtta kõigis kolmes sõidus olümpialase ees võidu ning kindlustada regativõit. Samsung Eesti karika üldarvestuses pidi Kaju siiski leppima Ahuni järel teise kohaga.

Saaremaa Merispordi Seltsi sõitja Kaarel Kruusmägi, kes purjetab klassis 470 koos Marko Pomerantsiga, pidi regatil leppima pronksmedaliga. Võitjaks tulid õed Maarjaliisa ja Elise Umb. Selles paadiklassis jagati Tallinna nädala regatiga ka Eesti meistrivõistluste medalid. Karika üldarvestuses jagasid Kruusmägi/Pomerants enne viimast etappi koos õdede Umbidega esikohta, kuid lõppkokkuvõttes pidid siiski leppima hõbemedaliga.

Klassis 420 oli traditsiooniliselt võistlustules vaid kaks võistkonda, mõlemad kuulusid Saaremaa Mersipordi Seltsi. Saarlaste siseasjana peetud võistluses suutis peale jääda Kenneth Põldemaa meeskond, edestades Kalju Saare meeskonda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)